Weź pożyczkę podczas targów AGROTECH i zyskaj nawet 500 zł

17 marca 2016

BZ WBK Leasing, lider finansowania sektora maszyn i urządzeń w Polsce, przygotował promocję dla klientów, odwiedzających stoisko firmy na tegorocznych targach AGROTECH w Kielcach.

Można zyskać 500 złotych na ubezpieczenie przedmiotu pożyczki. Dodatkowo każdy odwiedzający stoisko firmy będzie mógł przetestować swoje umiejętności prowadzenia ciągnika rolniczego na specjalnym symulatorze bezpiecznej jazdy traktorem.

W ramach promocyjnej oferty finansowania maszyn rolniczych „Chronimy Twoje inwestycje. Wybierz pożyczkę ze zwrotem do 500 zł za ubezpieczenie” klienci sektora rolnego BZ WBK Leasing mogą liczyć na atrakcyjną cenowo pożyczkę, w której udział własny zaczyna się od 0%, a płatności można rozłożyć nawet na 10 lat. Co więcej, ubezpieczając finansowaną maszynę rolniczą, można zyskać nawet 500 złotych dopłaty. Sama pożyczka może być dostosowana do cyklu produkcyjnego gospodarstwa (np. zbiory, skup żywca). Płatności rat mogą być miesięczne, kwartalne lub półroczne, ale również sezonowe. Warunki umowy opisane są tak, by klient miał jasną informację czego może się spodziewać w czasie pożyczki.

Żeby zyskać zwrot do 500 złotych w ramach promocji wystarczy:

• wypełnić ankietę informacyjną podczas targów AGROTECH w Kielcach w dniach 18-20 marca 2016 r., dostępną u doradców leasingowych na stoisku BZ WBK Leasing o nr K-39,
  • podpisać umowę pożyczki do dnia 30 kwietnia br. na finansowanie maszyny rolniczej,
  • przystąpić do ubezpieczenia STU Ergo Hestia w ramach pakietu,
  • otworzyć rachunek Agro Pakiet w Banku Zachodnim WBK S.A. w okresie 13 marca – 30 maja 2016 r.

Rolnicy doceniają bezpieczne zapisy naszych umów, w których jasno opisane są zasady postępowania, tj. sposób ustalania rat, reguły przy wcześniejszej spłacie czy wysokość opłat dodatkowych. Kładziemy duży nacisk na czytelność i przejrzystość zapisów ogólnych warunków umów oraz na jakość oferowanych produktów i świadczonych usług – mówi Tomasz Górski, menedżer rynku rolnego w BZ WBK Leasing.Chcemy zwiększać świadomość dotyczącą bezpieczeństwa pracy w rolnictwie wśród naszych klientów. Z tej okazji na osoby zwiedzające nasze stoisko podczas targów AGROTECH w Kielcach będzie czekał symulator bezpiecznej jazdy traktorem. Każdy odwiedzający będzie mógł przetestować swoje umiejętności związane z kierowaniem ciągnika rolniczego. Zależy nam na tym, aby być bezpiecznym, pewnym i świadomym partnerem biznesowym dla polskich rolników – dodaje.

BZ WBK Leasing jest liderem finansowania maszyn i urządzeń. W 2015 r. firma sfinansowała środki trwałe o wartości netto 1 880,92 mln zł. W samym rolnictwie BZ WBK Leasing sfinansował inwestycje o łącznej wartości netto 788,23 mln zł, odnotowując wzrost +14,8 proc. r/r. - Pod względem liczby podpisanych umów jesteśmy dziś liderem w finansowaniu rolnictwa. Z roku na rok liczba umów leasingowych i pożyczkowych, jakie zawieramy z rolnikami, dynamicznie rośnie – dodaje Jacek Zwierski, dyrektor sprzedaży ds. rynku rolnego w BZ WBK Leasing.

Szczegółowe informacje dotyczące oferty „Chronimy Twoje inwestycje. Wybierz pożyczkę ze zwrotem do 500 zł za ubezpieczenie” znajdują się w regulaminie promocji dostępnym u doradców leasingowych na stoisku BZ WBK Leasing podczas targów AGROTECH 2016.

Więcej informacji mediom udziela:

Maciej Sokołowski
Biuro Prasowe BZ WBK Leasing