Maszyny rolnicze KFMR KRUKOWIAK z finansowaniem fabrycznym

Od kwietnia br. rolnicy mogą sfinansować specjalistyczne maszyny do ochrony upraw z oferty KFMR „KRUKOWIAK” w ramach finansowania fabrycznego KRUKOWIAK Finance. Partnerem finansowym programu został BZ WBK Leasing, lider w sektorze finansowania maszyn i urządzeń w Polsce.

Kujawska Fabryka Maszyn Rolniczych „KRUKOWIAK” jest czołowym producentem maszyn rolniczych w Polsce. Firma od lat utrzymuje pozycję lidera w swoim segmencie. - Oprócz opryskiwaczy w ofercie mamy również wiele maszyn przeznaczonych dla producentów i przetwórców warzyw oraz sadowników. Dzięki stałej współpracy z instytutami naukowymi możemy zastosować w produkcji podzespoły najlepszych producentów. Dlatego nasze produkty cechuje przede wszystkim wysoka jakość i innowacyjnośćmówi Seweryn Borkowski, Prezes Zarządu Kujawskiej Fabryki Maszyn Rolniczych „KRUKOWIAK”. - Tylko dzięki współpracy z tak profesjonalnym partnerem, jakim jest BZ WBK Leasing mogliśmy wspólnie opracować korzystny program finansowania fabrycznegododaje.

KRUKOWIAK Finance to alternatywa dla zakupu gotówkowego. Przy zakupie opryskiwaczy serii Apollo (belki PHX, PHA, PHN i PHB), Orion oraz Goliat Plus, rolnicy mogą skorzystać z oferty pożyczki promocyjnej w trzech wariantach:

• 4 x 25% na 12 miesięcy z udziałem własnym na poziomie 25% i spłatą rat po 6, 9 i 12 miesiącach;
  • 4 x 25% na 18 miesięcy z udziałem własnym na poziomie 25% i półrocznych ratach spłaty;
  • 5 x 20% na 24 miesiące z udziałem własnym na poziomie 20% i półrocznych ratach spłaty.

Koszt obsługi pożyczki to tylko 1 zł doliczona do każdej raty.

Ponadto, przy zakupie wszystkich produktów KFMR Krukowiak, klienci mogą skorzystać z pożyczki rolniczej, w której udział własny, okres finansowania oraz sposób spłaty rat może być dostosowany do specyfiki danego gospodarstwa i indywidualnych potrzeb rolnika.

Doświadczenie BZ WBK Leasing niesie za sobą przejrzyste zasady finansowania. – Klienci doceniają bezpieczne zapisy naszych umów, w których jasno opisane są zasady postępowania, tj. sposób ustalania rat, reguły przy wcześniejszej spłacie czy wysokość opłat dodatkowych. Kładziemy duży nacisk na czytelność i przejrzystość zapisów ogólnych warunków umów oraz na jakość oferowanych produktów i świadczonych usługpodkreśla Tomasz Górski, menedżer rynku rolnego w BZ WBK Leasing. – Zakup maszyn w programie KRUKOWIAK Finance daje rolnikom konkretne korzyści, tj. oszczędność czasu. Formalności związane z umową można dopełnić w jednym miejscu – u autoryzowanych dealerów firmy KRUKOWIAK i w ponad 800 oddziałach Banku Zachodniego WBK, zlokalizowanych na terenie całego kraju. Do klientów w całej Polsce docierają również nasi mobilni doradcy ds. agrobiznesu, których obecnie jest już 70. Dzięki znajomości branży agro, pomagają oni rolnikom znaleźć najlepsze rozwiązania finansowe dla danego gospodarstwadodaje.

Oprócz specjalnej oferty w ramach programu KRUKOWIAK Finance, rolnicy mogą również skorzystać z szerokiej gamy produktów ubezpieczeniowych, np. ubezpieczenia GAP, które zapewnia ochronę przed stratą finansową w przypadku kradzieży lub zniszczenia finansowanego środka trwałego, czy też ubezpieczenia Bezpieczna Rata zapewniającego spłatę raty w wypadku nieprzewidzianych wydarzeń losowych.

Więcej informacji mediom udziela:

Maciej Sokołowski
Biuro Prasowe BZ WBK Leasing